Samen ontwikkelen we De Westelijke Kanaalzone in Terneuzen

U heeft grond gekocht in de Westelijke Kanaalzone Terneuzen, bij ons, of bij een ander bedrijf, dat maakt niet uit. We hebben hetzelfde doel, rendement maken. Als projectontwikkelaar weten wij uit ervaring dat alleen speculeren niet het gewenste resultaat met zich meebrengt. Het ontwikkelen van verkavelde grond is namelijk complex. Wij willen graag samen met u deze patstelling doorbreken en het gebied tot ontwikkeling brengen. Daarvoor moeten alle grondeigenaren samenwerken.

Vul onderstaand formulier in om aan te geven of u interesse heeft. Dan lichten wij alle plannen toe.

De huidige status van de Projectontwikkeling

De gemeente Terneuzen heeft aangegeven open te staan voor de ontwikkeling van een duurzaam bedrijventerrein naast de sluis door Grondontwikkeling Nederland. Ze heeft gezien dat grondkopers in Terneuzen met veel enthousiasme speculeren op de aanbouw van het nieuwe sluizencomplex en een bedrijventerrein.

Momenteel inventariseren we de interesse bij grondeigenaren. We laten u graag alle vervolgstappen zien in onze digitale rondleiding.

Vul het formulier in om aan te geven of u interesse heeft in de samenwerking.

Aanmeldformulier

Door het invullen en retourneren van dit formulier kunt u aangeven of u wel of geen interesse heeft voor de ‘Projectontwikkeling Westelijke Kanaalzone’. Nadat wij dit formulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op om u alle achtergrondinformatie te geven over dit project.
Velden met een * hebben we verplicht gemaakt. Deze gegevens hebben we namelijk nodig om uw antwoord te koppelen aan uw perceel in onze administratie. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer weten? Lees ons privacy statement.


Perceelgegevens