Wij helpen u graag op weg

Bel met onze klantenservice of stuur ons een bericht. Om u in de goede richting te helpen ziet u hier de contactgegevens van verschillende afdelingen. Liever een afspraak maken op ons kantoor in Alkmaar? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Veelgestelde vragen Stel uw vraag Abonneren op de nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail verder.

Bij GrondPlan® krijgt u via een notarieel traject de grond in eigendom. Nadat u de grond heeft gekocht, wordt uw aankoop op uw naam geregistreerd in het Kadaster. U koopt een onverdeeld aandeel, hiermee wordt u collectief eigenaar van een groter stuk grond. Dit zorgt ervoor dat alle investeerders bij verkoop eerlijk meedelen en allemaal dezelfde prijs per vierkante meter krijgen.

Er kunnen geen garanties worden gegeven over de mogelijke waardevermeerdering van de door ons geleverde grond. Lees meer over de risico's van grond kopen met GrondPlan®.

U kunt zelf bepalen voor welk bedrag u grond wenst aan te kopen. Dat maakt het aankopen van grond met GrondPlan® ook interessant voor personen met een beperkt budget. Grond aankopen met GrondPlan® is al mogelijk vanaf ongeveer € 9.000,-. Dit is afhankelijk van het project waarin u investeert.

Als u grond aankoopt met GrondPlan® krijgt u de grond in eigendom. De eigenaar van de grond is zelf verantwoordelijk voor het beheer (de feitelijke verzorging van de grond) van de gekochte grond.

Bij aankoop van grond loopt u risico’s. Lees voor meer informatie over de risico's onze risico-pagina.