Grondontwikkeling Nederland
  • Vermogensgroei realiseren? Start nu uw persoonlijke GrondPlan®

    • Investeren kan al vanaf € 2.820,-
    • Een aantrekkelijk rendement
    • Participeren in een groot woningbouwproject
    rondleiding aanvragen

Wat is GrondPlan® ?

Veel bouwprojecten in Nederland zijn het afgelopen decennium niet gerealiseerd doordat banken geen financieringen meer verstrekten. Hierdoor liepen projectontwikkelaars financieel vast.
Door particuliere beleggers te bundelen en te laten investeren in strategisch gelegen grondlocaties, nemen wij samen met u deze rol over.

Als u investeert in GrondPlan®, investeert u in grond die gemeenten in het vizier hebben om grootschalige projecten op te ontwikkelen. Op deze manier geven wij particulieren de kans om vermogensgroei te realiseren door rendement te halen uit de waardestijging van grond. Iets wat tot voor kort alleen voor miljoenenbedrijven en rijke ondernemers was weggelegd. Door te participeren in grootschalige ontwikkelprojecten.

Nieuwsgierig? Vraag dan de gratis digitale rondleiding aan.

Bereken uw rendement

Vul uw te investeren vermogen in en zie hoe het groeit

Uw investering

Minimaal € 2.820,-

Totale uitkering*

Na de looptijd van het project
-

Totale uitkering*

Totale uitkering*
- |

Uw GrondPlan®

Het GrondPlan® waarin u investeert
-

Extra bedrag tot hoger GrondPlan®

Een hoger Plan® betekent meer rendement
-
* Deze rendementsprognose is gebaseerd op het plaatsvinden van een bestemmingswijziging en een residuele grondwaarde van € 530,- p/m2, geeft geen garanties af en is mogelijk onderhevig aan wijzigingen. Aan deze rendementsprognose kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoe kan ik investeren in GrondPlan®?

Vraag direct een gratis digitale rondleiding aan
Met GrondPlan® investeert u niet alleen in veelbelovende grond, maar vooral in uw eigen vermogen. Investeren in GrondPlan® is eenvoudig en daarom voor iedereen toegankelijk.

De digitale rondleiding

U kunt gratis een digitale rondleiding aanvragen. Tijdens deze rondleiding vertelt een van onze adviseurs hoe investeren in GrondPlan® werkt en wat GrondPlan® voor u kan betekenen.

Hoe vraag ik een digitale rondleiding aan?

Een digitale rondleiding aanvragen is eenvoudig en kunt u op twee manieren doen. Vul hier het formulier in of bel 0900 - 0343 (1ct. per minuut)
Bel Ons
SluitenGrondontwikkelingnederland.nl maakt gebruik van cookies. Lees voor meer informatie de disclaimer.