• Vermogensgroei realiseren? Start nu uw persoonlijke GrondPlan®

    • Investeren kan al vanaf € 2.820,-
    • Een aantrekkelijk rendement
    • Participeren in een groot woningbouwproject
    Digitale rondleiding aanvragen

Wat is een GrondPlan® ?

In de afgelopen tien jaar van de crisis zijn veel bouwprojecten in Nederland niet gerealiseerd doordat banken geen financieringen meer verstrekten. Hierdoor liepen projectontwikkelaars financieel vast. Door particuliere beleggers te bundelen en te laten investeren in strategisch gelegen grondlocaties, nemen wij samen met u deze rol over.

Als u investeert in een GrondPlan®, investeert u in grond waarop gemeentes diverse plannen en visies hebben voor woningbouw of industriële bouw. Op deze manier geven wij particulieren de kans om vermogensgroei te realiseren door mee te participeren in grootschalige ontwikkelprojecten.

Nieuwsgierig? Vraag dan de gratis digitale rondleiding aan.

Bereken uw rendement

Vul uw te investeren vermogen in en druk op de entertoets.

Uw investering

Minimaal € 2.820,-

Totale uitkering*

Na de looptijd van het project
-

Uw rendement*

Op basis van de residuele grondwaarde
- |

Uw GrondPlan

Het GrondPlan® waarin u investeert
-

Extra bedrag tot hoger plan

Een hoger Plan® betekent meer rendement
-
* Deze rendementsprognose is gebaseerd op het plaatsvinden van een bestemmingswijziging en een residuele grondwaarde van € 530,- p/m2, geeft geen garanties af en is mogelijk onderhevig aan wijzigingen. Aan deze rendementsprognose kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoe kan ik investeren in een GrondPlan® ?

Vraag direct een gratis digitale rondleiding aan
Als u investeert in een GrondPlan® investeert u niet alleen in duurzame woningbouwprojecten, u investeert vooral in uw eigen vermogen. Investeren in een GrondPlan® is eenvoudig en daarom voor iedereen toegankelijk.

De digitale rondleiding

U kunt gratis een digitale rondleiding aanvragen. Tijdens deze rondleiding vertelt een persoonlijke adviseur hoe investeren in een GrondPlan® werkt en wat een GrondPlan® voor u kan betekenen.

Hoe vraag ik een digitale rondleiding aan?

Een digitale rondleiding aanvragen is eenvoudig en kunt u op twee manieren doen. Vul hier het online-formulier in of bel 0900 - 0343 (1ct. per minuut)